Steen II

Arbejdskultur

Foredrag og kurser målrettet medarbejdere og ledere

Steen Broen ser det som sin fornemste opgave at være med til at inspirere til etableringen og opretholdelsen af en arbejdskultur, som både er motiverende, inddragende og gennemskuelig.
Steen Broen har de seneste 15 år drevet virksomheden SiriusUnity, hvorfra han holder foredrag og fungerer som ekstern ledelseskonsulent og personaletræner for en række store og mellemstore organisationer og arbejdspladser i Danmark og Norden. Blandt hans kunder finder vi Lego, Coloplast, COWI, FLSmidt, HK Privat og Lundbeck.

Steen Broen holder foredrag og kurser om forandring, ledelse, medarbejderkultur, teambuilding og konflikthåndtering. Hans foredrag og kurser udmærker sig ved at have en stærk variation mellem teori og praksis, samt at de både kan tilpasses leder- og personalegrupper. Forud foretager Steen Broen en forventningsafstemning, som tilsigter, at fokus altid tager afsæt i de udfordringer og muligheder, I står med på jeres arbejdsplads. Det betyder samtidig, at det for Steen Broen er meget vigtigt at tale i et sprog, som tager udgangspunkt i jeres virkelighed – hvad enten det er på medarbejder- eller ledelsesniveau.

Tidligere har Steen Broen været produktchef hos Brüel og Kjær, ligesom han har været aktiv patruljefører i Slædepatruljen Sirius i Grønland, hvor han var initiativtager og deltager på den legendariske ”Ekspedition Sirius 2000”. Både i sine foredrag og kurser formår Steen at omsætte sine erfaringer fra bl.a. Siriuspatruljen til konkrete og nærværende billeder på de udfordringer og problemstillinger, som ofte indtræffer på arbejdspladsen. Selvom de færreste danskere har oplevet ekspeditioner i Nordøstgrønland, viser Steen Broen, hvordan oplevelserne og erfaringerne er relaterbare og meget velegnede til at sætte den gode arbejdskultur på dagsordenen.

Steen er desuden uddannet eksporttekniker og har læst en Master i organisatorisk læring.

For yderligere information og forespørgsler på foredrag og kurser,
kontakt venligst Steen Broen på:


Mobil: (+45) 24 82 19 17
E-mail: steen@siriusunity.dk