Steen II

Forandringer – Hvor svært kan det være?

OBS: Book foredraget til din arbejdsplads nu – og få en særlig god pris!

Giv dine medarbejdere særdeles anvendelige redskaber til at arbejde med og håndtere forandringer på arbejdspladsen. Specialpris for booking af foredrag til og med 15. december lyder på 12.500 kr + moms + transport.


I de fleste virksomheder kan man ikke længere optimere i procedurerne. I vid udstrækning kan medarbejderne det, der skal til for at løse opgaverne tilfredsstillende, og arbejdsprocedurerne er ofte også optimeret fuldt ud. Men hvorfor går det så galt nogle gange?

Under foredraget viser Steen Broen, hvordan enhver forandring kræver et solidt fokus på arbejdskulturen og samspillet mellem de menneskelige ressourcer.

Overfor deltagerne gør han det tydeligt, hvordan motivation, trivsel og fleksibilitet i forandringsprocessen kan forøges gennem personlig udvikling og teamforståelse, hvilket betyder, at forandringsparatheden skal findes i proceslaget mellem medarbejderne. Heldigvis er vi ikke alle ens, og derfor reagerer vi forskelligt på forandringer, men indsigt i forandringens faser er med til at løsne op for modstanden mod det nye. Steen Broen er med til at skabe forståelse for, hvorfor det er langt mere hensigtsmæssigt – og værdifuldt – at se muligheden i forandringen i stedet for at fokusere på det negative.

Med fokus på arbejdskulturen skitserer han desuden, hvordan vores holdninger præger stort set alt, hvad vi gør – også hvordan vi bearbejder forandringer – og med sin konkrete og jordnære eksempler, giver han sit bud på, hvordan organisationen kan blive bedre til at tackle forandringer.

Gennem foredraget trækker Steen Broen på sin erfaringer som ekspeditionsleder ved Slædepatruljen Sirius og bruger en række af disse oplevelse til at sætte fokus på den forandringsparate arbejdsplads

For yderligere information om foredraget og booking, kontakt venligst Steen via formularen til højre eller kontaktoplysningerne nedenunder:

Mobil: (+45) 24 82 19 17
E-mail: steen@siriusunity.dk