Steen II

Ledelse – Under ekstreme forhold

Livet i Siriuspatruljen og på ekspeditioner kræver ofte en stærk leder med nogle af de egenskaber, som ofte efterspørges i erhvervslivet. På baggrund af sine erfaringer både fra Siriuspatruljen og som organisationskonsulent gennem mange år giver Steen Broen i dette foredrag sin opskrift på den gode, ansvarlige leder.

Disciplin, træning, vedholdenhed, empati og talent er nogle af de egenskaber, der skaber den gode leder, som igen kan være med til at skabe en sund arbejdskultur. Samtidig tydeliggør Steen Broen, hvordan den gode leder først og fremmest skal være resultatorienteret. For hvad hjælper det, at du har unikke lederegenskaber, hvis du ikke kan skabe resultater – og levere varen?

Her drejer det sig blandt andet om at kunne udnytte det team, du har rundt om dig, men lige så vigtigt er det, at du er realistisk ift. din målsætning, og at du er villigt til at tage en kalkuleret risiko.

For yderligere information om foredraget og booking, kontakt venligst Steen via formularen til højre eller kontaktoplysningerne nedenunder:

Mobil: (+45) 24 82 19 17
E-mail: steen@siriusunity.dk