Steen II

Samarbejde – Fra ord til handling

Arbejdet i Siriuspatruljen er indbegrebet af teamwork og samarbejde – og teamwork er ikke muligt uden selvindsigt og forståelse for andre. De fleste mennesker har et oprigtigt ønske om at udvikle sig og blive endnu bedre til at samarbejde, men ofte kan det alligevel være udfordring at få teamet til at fungere, så alle kompetencer og ressourcer kommer i spil og udnyttes bedst muligt.

Ofte oplever vi, at vi i samarbejdet ønsker at ændre andres måde at være på. Det kan ikke lade sig gøre. I foredraget viser Steen Broen, hvordan vi  kun kan ændre vores egen adfærd ved at lære at tænke anderledes og positivt og ved at bygge samarbejdsrelationer på baggrund af hinandens styrker. Samtidig skal vi acceptere forskellighederne samt give hinanden plads til at være forskellige. Når først det lykkes, vil vi opnå stærkere samarbejdsresultater og en bedre arbejdskultur.

Foredraget er bygget op omkring letforståelige teorier og eksempler, som bliver godt krydret med Steens indhøstede erfaringer fra arbejdet som patruljeleder ved Siriuspatrujlen, hvor stærkt samarbejde var altafgørende for ekspeditionens succes. Herudover trækker han på sine mangeårige erfaringer som organisationskonsulent og personaleudvikler i en langt række større og mindre virksomheder.

For yderligere information om foredraget og booking, kontakt venligst Steen via formularen til højre eller kontaktoplysningerne nedenunder:

Mobil: (+45) 24 82 19 17
E-mail: steen@siriusunity.dk